ACTUEEL

Sint Maartenskliniek benoemt nieuwe voorzitter rvt

De Sint Maartenskliniek heeft per 30 oktober René Penning de Vries benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht. Hij neemt de voorzittersrol over van Mike Leers, die afscheid neemt vanwege het verstrijken van zijn tweede zittingstermijn.

Penning de Vries was onder meer ceo van NXP Nederland en heeft veel ervaring met de toepassing van innovaties in de zorg en het bedrijfsleven. Zo is hij onder meer voorzitter van Health Valley en president-commissaris van de Brabantse Ontwikkel Maatschappij. Vorig jaar trad Penning de Vries al als lid toe tot de raad van toezicht van de Sint Maartenskliniek.

De nieuwe voorzitter vormt samen met Sandra Mulder, Rieneke de Wit en Tijne Ritsema van Eck–van Drempt, de raad van toezicht van de Sint Maartenskliniek. Er wordt nog een vijfde lid geworven, zodat de raad van toezicht weer volledig is. 

Nieuwbouw

De Sint Maartenskliniek is vertrekkend rvt-voorzitter Leers zeer erkentelijk voor zijn inzet en het delen van zijn uitgebreide kennis van de financiering van de zorg. Onder zijn voorzitterschap heeft de kliniek onder meer besloten tot de nieuwbouw van de locatie in Nijmegen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top