ACTUEEL

Gefuseerde ouderenzorgorganisatie verder als Kennemerhart

Ouderenzorgorganisaties SHDH en Amie Ouderenzorg fuseren per 1 januari 2018. De nieuwe organisatienaam wordt Kennemerhart, zo maakten de organisaties bekend.

SHDH en Amie kregen onlangs groen licht van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) voor de fusie.

De naam Kennemerhart is volgens de organisaties met zorg gekozen. "Cliënten, verwanten, medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners dachten erover mee. Dit is gebeurd door samen in gesprek te gaan over waar de ouderenzorgorganisatie voor staat, nu en in de toekomst. Daarnaast zijn drie potentiële organisatienamen bij ruim 300 cliënten getoetst. De overgrote meerderheid koos voor Kennemerhart", aldus bestuurder Audrey van Schaik.

Kennemerhart telt zo’n 2.000 medewerkers en 750 vrijwilligers die vanaf 1 januari 2018 vanuit tien woonzorgcentra, twaalf dag- en ontmoetingscentra en meerdere behandelcentra verantwoordelijk zijn voor zorg- en dienstverlening aan ruim 2.500 ouderen. Kennemerhart  is actief in de gemeenten Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort, Bennebroek en Vogelenzang. De raad van bestuur van Kennemerhart wordt gevormd door Klaas Stoter en Audrey van Schaik.  

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top