ACTUEEL

Hoogstraat neemt eerstelijns kinderfysiotherapiepraktijk over

De Hoogstraat Revalidatie heeft per 1 mei eerstelijns kinderfysiotherapiepraktijk Jan van Rijn Kinderfysiotherapie overgenomen. Dit maakten de organisaties donderdag bekend.

De partijen verwachten dat het samengaan in meerdere opzichten meerwaarde heeft. Zo vindt uitwisseling plaats van specialistische kennis, ontstaat inzicht in elkaars mogelijkheden en verbetert de dienstverlening in beide organisaties. Dit alles moet leiden tot een betere kwaliteit van de zorginhoud en een hogere patiënttevredenheid.

De kinderfysiotherapiepraktijk wordt een nieuwe dochterstichting van De Hoogstraat, onder de naam Stichting Jan van Rijn Kinderfysiotherapie. De praktijk blijft gehuisvest op bestaande adressen en medewerkers komen in dienst van de nieuwe stichting. De voormalige eigenaren trekken zich geleidelijk terug en zorgen voor de overdracht. De zorgverlening van de praktijk blijft onveranderd.

Maatwerk

De Hoogstraat werkt al samen met verschillende eerstelijns praktijken in Utrecht en omgeving. Zorgvuldige afstemming van eerste en tweedelijnszorg zorgt volgens de organisatie voor meer maatwerk. Zorg thuis wordt langer of vaker mogelijk en institutionele zorg wordt uitgesteld of verminderd.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top