Gastvrijheid

Surseance van betaling Vérian Care & Clean BV

Surseance van betaling Vérian Care & Clean BV

Voor Vérian Care & Clean BV is surseance van betaling aangevraagd en uitgesproken door de rechtbank op 14 mei. Tegelijkertijd meldt de aanbieder van zorg en gerelateerde diensten dat er een financier is gevonden voor Stichting Vérian en de Vérian Zorgcentrale, waardoor de voortgang van de Stichting en de Zorgcentrale geborgd blijft.

De rechtbank heeft een bewindvoerder benoemd, die samen met de bestuurder en de directie de leiding heeft gekregen over Vérian Care & Clean BV. De bewindvoerder zal samen met hen de komende periode gebruiken om alle mogelijkheden te bekijken om continuïteit van werk in dezelfde omgeving zoveel mogelijk te behouden. De medewerkers blijven voorlopig in dienst van Vérian Care & Clean BV en de zorgverlening aan de cliënt gaat door. Vérian Care & Clean BV draagt ongeveer 25 procent bij aan de totale omzet van Stichting Vérian als concern.

Stichting Vérian en de Vérian Zorgcentrale biedt verpleging & verzorging, maatschappelijk werk, thuisbegeleiding, jeugdgezondheidszorg, diëtetiek, personenalarmering en bereikbaarheidsdiensten aan. Met de komst van een financier kan Vérian deze diensten blijven aanbieden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top