ACTUEEL

Ton Poos voor vast bij Vilente

De raad van toezicht van Vilente maakt bekend dat Ton Poos per 1 juni geen interim-bestuurder meer is. Hij treedt dan in vaste dienst.

Vilente heeft een uitgebreide werving- en selectiecampagne doorlopen en Centrale Cliëntenraad, Ondernemingsraad en management geconsulteerd, zo is te lezen op de website van de zorginstelling.

Bedrijfsvoering

Ton Poos volgt José van Vliet op, die bestuursvoorzitter werd bij Viva! Zorggroep. Poos was al vanaf januari werkzaam voor Vilente als interim-bestuurder. Daarvoor heeft hij ervaring opgebouwd in zowel het bedrijfsleven als bij non-profitorganisaties. Zo was hij onder meer lid van de raad van bestuur van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis.

"Ton Poos past prima in ons streven naar persoonsgerichte, kwalitatief hoogwaardige zorg. Hij combineert zijn betrokkenheid bij de zorg, cliënt én medewerker, met zijn kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering", zegt Jacques van Limbeek, voorzitter van de Raad van Toezicht van Vilente.

Opdracht

Ton Poos heeft de afgelopen maanden op een positieve manier kennis gemaakt met Vilente. "Een bijzonder plezierige organisatie met een waardevolle maatschappelijke opdracht, prettige collega’s en een heel mooie uitgangspositie. Met veel enthousiasme begin ik aan alle bestaande en nieuwe uitdagingen", aldus Poos.

Vilente is een instelling voor ouderenzorg met locaties in onder meer Ede en Wageningen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top