ACTUEEL

Nico van Meeteren nieuwe voorzitter Stichting Topcare

Stichting Topcare benoemt Nico van Meeteren per 1 juli 2018 tot bestuursvoorzitter. Hij volgt Diny de Bresser op, een van de oprichters van de organisatie en in het dagelijks leven voorzitter van de raad van bestuur van Pieter van Foreest.

Nico van Meeteren is executive directeur van het TKI-Bureau van de Topsector Life Sciences and Health en hoogleraar aan de Universiteit Maastricht. In het verleden heeft hij onder meer gewerkt bij TNO als directeur innovatie. Van Meeteren is gepromoveerd als neurowetenschapper.

Stichting Topcare ondersteunt verbetering van zorg voor cliënten in verpleeghuizen door kennisontwikkeling te stimuleren. Diverse organisaties hebben al een Topcare-predicaat ontvangen en aan aantal instellingen bereidt zich op dit moment voor op de visitaties daartoe. De organisatie bestaat sinds 2008 en gaat naar eigen zeggen 'een nieuwe fase van groei en ontwikkeling' in. 'Van Meeteren is met zijn ervaring en visie op de zorg in Nederland bij uitstek de man om deze ontwikkeling van Topcare te leiden.'

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top