ACTUEEL

Bestuurder Dimence wordt voorzitter

Herma van der Wal is de nieuwe voorzitter raad van bestuur van de Dimence groep. Zij volgt Ernst Klunder op, die per 1 oktober naar ’s Heeren Loo verhuist. Van der Wal sinds 2008 werkzaam als bestuurder bij de Dimence Groep.

Herma van der Wal (1957) begon haar carrière als psychiater/behandelcoördinator bij GGZ Drenthe. Daarna werkte zij acht jaar lang als Directeur Behandelzaken bij GGZ Drenthe in Assen.

Wim Boomkamp, voorzitter raad van toezicht, Dimence Groep: "Als raad van toezicht zijn we erg blij met de benoeming van Herma van der Wal. Wij kennen haar als een daadkrachtige bestuurder met aandacht en compassie voor de cliënt en medewerkers. De Dimence Groep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende instelling in de geestelijke gezondheidszorg en het sociaal domein. Er staat een sterke en solide organisatie die zich prachtig blijft ontwikkelen. Het voelt dan ook als een logische stap dat Herma deze functie gaat vervullen en wij wensen haar de komende tijd veel succes toe!"

De procedure voor de opvolging van de vacature lid raad van bestuur wordt na de zomer gestart. Dimence verwacht dat begin 2019 de raad van bestuur weer voltallig is.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top