ACTUEEL

ZONH vernieuwt raad van toezicht

Zorgadvies- en implementatiebureau Zorgoptimalisatie Noord-Holland (ZONH) heeft drie nieuwe leden benoemd in de raad van toezicht. Het betreft Marente-bestuurder Anneke Asberg, bestuursvoorzitter Mariska Tichem van MC Slotervaart en Kees Jan Schouten, vennoot bij Londen & Van Holland registeraccountants en belastingadviseurs.

De drie treden toe tot de raad van toezicht in verband met aflopen van de statutaire zittingstermijnen van Gerard de Ruijter en Femke Bakker-Teerling. Scheidend voorzitter Wouter Keijser blijft voorlopig nog aan om een soepele overgang naar de nieuwe raad te waarborgen.

Directeur-bestuurder Angelique Schuitemaker van ZONH toont zich content met benoemingen, die zorgen voor een "relevante mix van inhoudelijke kwaliteiten en ervaring". "Dat helpt om de positie van ZONH als hét regionale zorgadvies en implementatiebureau verder uit te breiden en te versterken”, aldus Schuitemaker. Ook bedankt ze de aftredende leden voor "hun scherpte, inzet en advies in afgelopen jaren".

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top