ACTUEEL

Interim-bestuurders GGZ Rivierduinen blijven voorlopig

Ernst Hoette en Ingeborg Siteur continueren hun positie als respectievelijk voorzitter en lid van de raad van bestuur bij GGZ Rivierduinen. Zij waren in eerste instantie op interim-basis gestart bij de ggz-aanbieder en dat bevalt de betrokkenen zo goed dat ze voorlopig aanblijven.

GGZ Rivierduinen kiest hiermee naar eigen zeggen voor continuïteit van bestuur. De afgelopen 1,5 jaar waren er veel wisselingen in de raad van bestuur. Erik Laarhoven verruilde GGZ Rivierduinen in april 2017 voor Treant Zorggroep, Henrie Henselmans vertrok om een onbekende reden in februari van dit jaar en voorzitter Marjolein ten Kroode stapte in mei op. Zij werd procureur-generaal bij het Openbaar Ministerie in Den Haag.

Ernst Hoette en Ingeborg Siteur zijn als bestuurders in april 2018 op interim-basis gestart bij GGZ Rivierduinen. Zij hebben de afgelopen maanden samen met de directies, medewerkers en medezeggenschapsorganen "fors geïnvesteerd in en gebouwd aan een toekomstbestendig GGZ Rivierduinen". De eerste resultaten daarvan zouden reeds zichtbaar zijn.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top