ACTUEEL

Douwe van Riet bestuurder bij HVO-Querido

Per 1 februari 2019 wordt Douwe van Riet (38) bestuurder bij HVO-Querido. Hij vormt dan samen met Clemens Blaas de tweehoofdige raad van bestuur.

Dat meldt HVO-Querido op 5 november. Douwe van Riet wordt lid van de raad van bestuur van HVO-Querido. Clemens Blaas is voorzitter. De precieze taakverdeling tussen Clemens Blaas en Douwe van Riet wordt in de komende maanden nader uitgewerkt.

Patiëntendossier

Douwe van Riet is 38 jaar. Hij is sinds 2016 directeur van het Facilitair Bedrijf van het Amsterdam UMC, locatie VUmc. In die functie is Douwe van Riet verantwoordelijk voor onder andere de teams services, vastgoed, medische techniek en inkoop & logistiek. Eerder werd onder zijn leiding het elektronisch patiëntendossier van AMC en VUmc ingevoerd.

Digitalisering

HVO-Querido is een groeiende zorginstelling in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Diemen die jaarlijks vierduizend cliënten begeleidt. Er werken zo’n dertienhonderd medewerkers. Met de aanstelling van Van Riet geeft HVO-Querido invulling aan de ambitie dienstverlening voor meer mensen beschikbaar te maken. Zijn ervaring en expertise zijn een impuls voor de verdere doorontwikkeling en digitalisering van de bedrijfsvoering van HVO-Querido.

Foto Douwe van Riet I

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top