ACTUEEL

Vérian staakt huishoudelijke hulp in Hattem

Thuiszorgorganisatie Vérian levert vanaf 1 mei niet langer huishoudelijke hulp in de gemeente Hattem. Het tarief van de gemeente lag onder de kostprijs en Vérian heeft hiervoor bedankt. Dat meldt De Stentor.

Aanbesteding onder kostprijs

Directeur Rien Zwart stelt dat de gemeente dertig cent per uur onder de kostprijs is gaan zitten. Dit was voor Vérian onbespreekbaar, des te meer omdat Zwart de gemeente inzage heeft gegeven in de kostprijzen. “Wij leveren op jaarbasis vijftigduizend uur huishoudelijke hulp. […]  Ze moeten gedacht hebben: die jongens willen het zo graag, we gaan het nog wat scherper neerzetten”, aldus de Vérian-directeur in De Stentor.

Overname personeel

De zet kost Vérian omzet, maar ook tachtig mensen. De thuiszorgorganisatie onderhandelt met onderaannemer De Bongerd over overname van het personeel.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top