ACTUEEL

Tweede expertmeeting EPD in kleine kring

Acht experts zullen op 22 maart hun opwachting maken tijdens een rondetafelgesprek met de Eerste Kamer over het EPD. Deze tweede expertmeeting richt zich op vier thema’s: kwaliteit van gegevens, toegang en beveiliging, positie en rechten patiënt en landelijk versus regionaal, weet ICTzorg.

Experts

Bij de eerste expertmeeting traden twintig experts op. Nu laat de Eerste Kamer zich informeren door een selecter gezelschap betaande uit Jan van Bemmel, hoogleraar medische informatica in Rotterdam, Jeannette Beuving, collegelid van het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP), Gert-Jan van Boven van Nictiz, Paul Habets van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV), Bart Jacobs, hoogleraar computerbeveiliging aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, Sjaak Nouwt, beleidsmedewerker gezondheidsrecht bij de KNMG, Guido van ’t Noordende, wetenschappelijk medewerker aan de universiteit van Amsterdam en Rob van de Staaij, adviseur bij Atos Origin Nederland.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top