ACTUEEL

Dimence trekt Paas en Van Rest aan

GGZ-aanbieder Dimence trekt per 1 april twee nieuwe managers aan die Peter Koopman, directeur concernbureau, opvolgen. Eugenie van Rest wordt verantwoordelijk voor de dienst bestuur en beleid en Gerlinde Paas (foto) voor kennismanagement. Koopman gaat met pensioen.

Eugenie van Rest

Van Rest gaat de raad van bestuur en het management van Dimence adviseren op centrale beleidsterreinen vanuit bestuurskundige, sociaaleconomische en juridische invalshoeken. Van Rest is 17 jaar werkzaam geweest bij GGZ Nederland, waarvan de laatste 10 jaar als manager zorgvisie en normering. Van Rest: “Graag lever ik in de komende jaren een bijdrage aan verdere versterking van Dimence, zeker nu de gezondheidszorg onder druk staat. Wat mij betreft met speciale aandacht voor het cliënt- en familieperspectief, het werkplezier van de professionals en de mogelijkheden die er zijn voor innovatie.”

Gerlinde Paas

Paas zal binnen Dimence verantwoordelijk zijn voor onder meer het ontwikkelen en realiseren van het kwaliteitsbeleid, het onderzoek en de opleidingen. Voorheen was ze werkzaam als strategisch adviseur, coach en procesbegeleider bij Prismant en sinds kort op projectbasis bij Dimence.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top