ACTUEEL

Kievitsbosch gaat Aveleijn leiden

Rob Kievitsbosch is benoemd tot directeur van zorginstelling Aveleijn in Borne. Kievitsbosch volgt Johan van Praet op. Van Praet en Aveleijn raakten in opspraak vanwege een renteloze hypothecaire lening, waarna Van Praet vorig jaar de instelling heeft verlaten.  Dat meldt RTV Oost.

Loopbaan Kievitsbosch

Kievitsbosch is algemeen directeur van de gemeentelijke dienst Onderwijs, Cultuur, Sport en Welzijn van Groningen, weet RTV Oost. Kievitsbosch was ondermeer directeur van de stichting GISKA, een organisatie voor hulpverlening aan mensen in achterstandsituaties. Voorheen was hij werkzaam bij verschillende justitiële inrichtingen. Hij is afgestudeerd in orthopedagogiek aan de RUG

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top