Finance

Bestuursvoorzitter GGZ WNB legt taken neer

Wubbo Petersen, voorzitter van de raad van bestuur van Geestelijke Gezondheidszorg Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB), is met onmiddellijke ingang met buitengewoon verlof gegaan. Hij wil zo ruimte creëren voor het oplossen van het slepende conflict met huisbankier Fortis, meldt BN DeStem.

Verstoorde verhoudingen

Petersen: "De verhoudingen zijn te zeer verstoord. Het is beter dat iemand anders dat doet." De raad van toezicht zal moeten bepalen wie dit op zich gaat nemen. Petersen verwacht in september zijn taken weer op te pakken.

Perikelen Fortis en GGZ WNB

Fortis wil GGZ WNB geen geld meer lenen omdat de eigen vermogenspositie te wankel is. Hierdoor is de oplevering van een nieuwe kliniek al maanden opgeschort. In april werd het salaris van het personeel dagen te laat overgemaakt. De voorzitter van de ondernemingsraad noemt dit in BN DeStem 'een pesterij' van Fortis omdat GGZ WNB het contract met de bank per 30 juni heeft opgezegd.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top