ACTUEEL

Ruwaard van Putten breidt raad van bestuur uit

Martin van der Vat is benoemd tot lid van de raad van bestuur van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis. Van der Vat zal de financiële portefeuille beheren. Lettie van Atteveld blijft voorzitter van de raad van bestuur en het ziekenhuis zoekt nog naar een medisch bestuurder.

Uitbreiding

De raad van toezicht van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis heeft besloten tot een driehoofdig team. De uitbreiding is nodig in het licht van de toekomstige opgaven voor middelgrote ziekenhuizen, laat de raad van toezicht weten. De toezichthouders kiezen hiermee voor een ‘stabiel en evenwichtig bestuur’ en voor ‘continuïteit van de ziekenhuiszorg en werkgelegenheid’.

Nieuwe bestuurders

Van der Vat is per 15 juli benoemd als CFO. Hij is register controller en is sinds 2005 werkzaam in het ziekenhuis als hoofd informatie en financiën.

De functie van medisch bestuurder wordt op interim basis vervuld. Het ziekenhuis is gestart met de werving van een vaste bestuurder.

>> Skipr community <<

In de Skipr community 'Participatie & Gezondheid’ kunt u met uw LinkedIn profiel discussies voeren, stellingen poneren en presentaties en bestanden delen over de thema's ‘De klant centraal’ en ‘Participatie in de eerste lijn’. Meld u aan bij de community 'Participatie en Gezondheid'.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top