ACTUEEL

Nederlands Centrum Jeugdgezondheid van start

Het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ) is op vrijdag 1 oktober van start gegaan. Het NCJ is de rechtsopvolger van het RIVM/Centrum Jeugdgezondheid. Ferdinand Strijthagen is directeur van het NCJ.

Organisatiestructuur

Het NCJ is een nieuwe onafhankelijke stichting onder bestuurlijke verantwoordelijkheid van GGD Nederland en ActiZ. De beroepsorganisaties AJN, V&VN en NVDA leveren ook een vertegenwoordiging in het bestuur. Het RIVM blijft tot het einde van 2010 verantwoordelijk voor het opleveren van de producten uit de Kennisvraag 2010.

Medewerkers

De huidige medewerkers van het RIVM/Centrum Jeugdgezondheid zetten hun werkzaamheden voort vanuit de nieuwe locatie, met uitzondering van Joke van Wieringen. Zij is per 1 oktober Programmamanager Jeugd bij Pharos.
Het NCJ is gevestigd aan de Churchilllaan 11 in Utrecht.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

 

1 Reacties

om een reactie achter te laten

EdwardsCassandra22

1 augustus 2011

I guess that to receive the <a href="http://bestfinance-blog.com">loans</a> from banks you ought to present a firm motivation. But, one time I've received a financial loan, because I wanted to buy a house.

Top