ACTUEEL

Ton Hanselaar voorzitter raad van bestuur Pantein

Ton Hanselaar volgt per 1 januari 2011 Ton Kessels op als voorzitter raad van bestuur van Pantein.

Ton Hanselaar

Ton Hanselaar (57) is sinds 2002 algemeen directeur van KWF Kankerbestrijding. Hij studeerde medicijnen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarna werkte hij tot 2002 in het UMC St. Radboud in Nijmegen. Als medisch specialist specialiseerde hij zich in de pathologie, promoveerde en was onderzoeker en universitair hoofddocent. Tussentijds studeerde hij voor langere tijd aan gerenommeerde universiteiten in Canada en de VS. Hanselaar heeft nationaal en internationaal vele bestuurlijke, wetenschappelijke en vertegenwoordigende functies uitgeoefend, waaronder bij de WHO op het terrein van preventie van kanker.

Raad van bestuur

Met het vertrek van Wouter van Soest per 1 november ontstaat er nog een vacature in de raad van bestuur van Pantein. Pantein bereidt zich nu voor op de invulling van deze functie. De organisatie wilde eerst een nieuwe voorzitter van de raad van bestuur benoemen. Pantein verwacht dat de raad van bestuur per 1 februari 2011 weer compleet is. Naast Hanselaar als bestuursvoorzitter, maakt Ruud Verreussel als lid deel uit van het bestuur.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

MarquezInes

17 februari 2011

People in every country receive the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/personal-loans">personal loans</a> from various creditors, because this is comfortable and fast.

Top