ACTUEEL

TNO neemt failliet CBO over

Kwaliteitsinstituut voor de gezondheidszorg CBO maakt in afgeslankte vorm een doorstart onder de vlag van TNO Management Consultants en TNO. Het CBO krijgt als aparte organisatie een plek binnen de organisatie.

Doorstart

De doorstart volgt op het faillissement van CBO op 5 oktober. Na een intensief traject met de curator Marie-José Cools  is op 15 november een definitieve overeenkomst voor de doorstart bereikt.  De komende dagen wordt intensief overleg gevoerd met de medewerkers. Ook worden de  belangrijkste opdrachtgevers op de hoogte gebracht.

Kwaliteitsinstituut

Met de overname van het CBO wil TNO een bijdrage leveren aan een verdergaande kwaliteitsverbetering in de zorg. TNO doet onderzoek en implementeert verbetertrajecten en programma’s in zowel de cure als care. Met deze versterking denkt TNO, dat ruim 150 medewerkers in dit domein werkzaam heeft, hoogwaardige antwoorden te kunnen geven op de vele vragen vanuit de zorgsector. Tevens hoopt TNO hiermee beter gepositioneerd te staan om ondersteuning te bieden aan het binnenkort op te richten VWS Kwaliteitsinstituut in de Zorg.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top