ACTUEEL

Lindeman wordt nieuwe bestuurder Aafje

Lindeman wordt nieuwe bestuurder Aafje

Evelyn Lindeman wordt per 1 februari lid van de raad van bestuur van zorgorganisatie Aafje in Rotterdam. Ze volgt Edwin Zwerver op die de organisatie verlaat in verband met zijn pensionering. Lindeman gaat samen met voorzitter Constant van Schelven de raad van bestuur vormen. Lindeman is op dit moment nog partner bij BMC, een management advies bureau in de publieke sector.

 Prijs

Daarvoor was zij vijf jaar lang algemeen directeur van de Directie Concern Financiën alsmede concern controller bij de gemeente Amsterdam.  Als algemeen directeur kreeg ze in 2009 de Public Finance Award toegekend. Verder is Lindeman ondermeer directeur ICT bij AEGON Levensverzekeringen en adjunct directeur bij LogicaCMG geweest.  

 Uitdaging

Lindeman noemt haar overstap naar een zorgorganisatie een uitdaging. "Met name de mogelijkheden tot het combineren van mijn bestuurlijke en financiële ervaring in een voor mij nieuwe sector, de zorg, maakt dit tot een interessante stap in mijn loopbaan", aldus Lindeman.  Aafje heeft circa vierduizend medewerkers plus tienduizend cliënten en levert thuiszorg en verzorging en verpleging in de regio Rijnmond.  De voormalige De Stromen  Opmaat Groep koos eerder dit jaar voor de nieuwe naam Aafje. De naam is een verwijzing naar Aafje van Hulst, die geldt als een van de pioniers van de wijkverpleging in Nederland. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top