ACTUEEL

Rob van Dam weg bij HWW Zorg

Rob van Dam weg bij HWW Zorg

Rob van Dam vertrekt na een jaar alweer bij HWW Zorg. Zijn snelle vertrek lijkt niet te worden ingegeven door een intern conflict.

Hoog risico

Na het faillissement van Meavita in 2009 verklaarde de Inspectie van de Gezondheidszorg in april 2010 dat bewoners van drie locaties van HWW-zorg een ‘zeer hoog risico' liepen om onvoldoende zorg te krijgen. Daarop pakte Van Dam de kwaliteit van de zorgverlening aan. Rob van Dam stopt officieel precies een jaar na zijn aanstelling.

Geen conflict

Volgens een woordvoerder van HWW ligt aan het snelle vertrek geen onenigheid ten grondslag. "Hij gaat per 1 april naar een grotere organisatie in de regio Amsterdam. Er is geen sprake van een verschil van mening van de overige bestuurders of de raad van toezicht."

Volgende week

Van Dam is op dit moment met vakantie. Hij treedt volgens de woordvoerder volgende week naar buiten met de beweegredenen voor zijn vertrek. De raad van toezicht gaat zich ook volgende week buigen over zijn opvolging.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

van Aerle Hans

7 januari 2011

Rob,

van harte gefeliciteerd, bestuurder worden bij de Amstelring/OsiaGroep, een hele grote uitdaging met name voor het amsterdamse deel, de culturenstrijd en de amsterdamse dominantie tov amstelring.

heel veel sterkte!!!!!!

groet
Hans van Aerle

Top