ACTUEEL

Aisha Walles in toezicht Sint Lucas Andreas Ziekenhuis

Aisha Walles in toezicht Sint Lucas Andreas Ziekenhuis

Aisha Walles is per 1 januari 2011 benoemd tot lid van de raad van toezicht van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis. Dat heeft het ziekenhuis maandag bekend gemaakt.

Aisha Walles

Walles heeft als belangrijk aandachtsgebied financiën. Zij gaat ook deel uitmaken van de Audit Commissie van de raad van toezicht. Walles heeft door jarenlange ervaring als accountant en in diverse functies binnen het Stork-concern heeft Walles veel kennis op financieel gebied, zo meldt het ziekenhuis in het persbericht.

Walles was sinds 2009 als Senior Vice President Finance van Stork Technical Services en verantwoordelijk voor de vorming en verdere ontwikkeling van deze divisie in het algemeen en de financiële functie in het bijzonder. Zij werkte sinds 2000 bij Stork Technical Services, een  internationale serviceverlener op het gebied van ‘Asset Integrity Management' in de chemie, olie&gas- en energie-industrie. Walles behaalde in 1999 haar postdocoraal Accountancy (RA) en rondde in 2003 een postdoctorale opleiding tot Controller (RC) af.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top