ACTUEEL

Kloet vertrekt als bestuurder St. Antonius

Ad Kloet beëindigt op 1 mei zijn werkzaamheden als lid van de raad van bestuur van het St. Antonius Ziekenhuis. Na Maarten Rook en Huub Haanen is Kloet het derde lid van de oude garde die het St. Antonius verlaat.

Concernvorming

Uroloog Kloet begon in 1997 als bestuurder van het toenmalige Oudenrijn Ziekenhuis in Utrecht. Na de fusie tussen het Oudenrijn Ziekenhuis en het Overvecht Ziekenhuis werd hij directeur patiëntenzorg van het Mesos Medisch Centrum. In 2002 werd Kloet lid van de raad van bestuur van de AntoniusMesosGroep. Hij stond daarmee aan de wieg van de concernvorming tussen het St. Antonius Ziekenhuis en Mesos Medisch Centrum. Begin 2008 werd Kloet lid van de raad van bestuur van het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht/Nieuwegein.

Trots

"Ik ben trots dat deze fusieprocessen succesvol verlopen zijn en dat deze hebben geleid tot de uitstekende kwaliteit van zorg in het huidige St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht en Nieuwegein", Kloet, die met pensioen gaat, kijkt met tevredenheid terug op zijn lange loopbaan bij het St. Antonius. "Ook de uiteenlopende culturen van Mesos en Antonius zijn inmiddels goed op elkaar afgestemd. Men heeft veel van elkaar geleerd. Ik waardeer de open relatie tussen de raad van bestuur en de medische staf in het bijzonder. Verder biedt de nieuwbouw in Utrecht Leidsche Rijn grote kansen voor het ziekenhuis in de regio Utrecht."

Vernieuwing

De vernieuwde raad van bestuur van het St. Antonius bestaat uit voorzitter Douwe Biesma alsmede Dirk Schraven en Frans Spijkers. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top