ACTUEEL

Fusie Osira Amstelring voltooid

Fusie Osira Amstelring voltooid

De fusie tussen stichting Amstelring en stichting OsiraGroep is geheel voltooid na de juridische fusie per 1 maart 2011. Nadat in 2009 de organisaties al bestuurlijke zijn gefuseerd, gaan de organisaties nu verder onder de naam Osira Amstelring.

Osira Amstelring

De nieuwe stichting biedt cliëntgerichte zorg- en dienstverlening in Amsterdam, Amstelland en de Meerlanden.  Amstelring en OsiraGroep hebben elk in hun werkgebied een goede naamsbekendheid opgebouwd en kunnen rekenen op het vertrouwen van cliënten, medewerkers en zakelijke relaties. De eigen merken en huisstijlen blijven dan ook gewoon gehandhaafd in de huidige vorm, stelt de nieuwe stichting. Er is wel een nieuw logo voor de fusiestichting, dat wordt gebruikt voor officiële documenten zoals arbeidsovereenkomsten.

Oude stichtingen

De nieuwe stichting heeft alle rechten en plichten van de stichtingen Amstelring en OsiraGroep ongewijzigd overgenomen. Op de nieuwe website is een beknopte impressie van Osira Amstelring weergegeven, inclusief het complete verzorgingsgebied. De beide websites van Amstelring en OsiraGroep blijven daarnaast bestaan.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

marcus kuperus

30 mei 2013

Geachte heer/mw Ik ben op zoek naar de nieuwe logo van groenhof. Daar ik in de clientenraad zit, zou ik heel graag deze nieuwe logo willen ontvangen. Dan kan ik het als beeldscherm het gaan gebruiken. Of te wel voor mijn laptop
Die ik speciaal heb aan geschaft voor de clientenraad groenhof amstelring. Ook ben ik in het bezit van een emailadres van amstelring. Dus nu hoop ik, van u de juiste logo te kunnen ontvangen, van groenhof amstelring.
Hiervoor mijn hartelijke dank.

MVG
Marcus kuperus

Top