ACTUEEL

Omring benoemt nieuwe toezichthouders

Jettie Bont en Frans van der Bruggen zijn toegetreden tot de raad van toezicht van zorgorganisatie Omring in Noord-Holland Noord.

Functies

Jettie Bont (38) is werkzaam als huisarts in Hilversum. In 2008 behaalde zij haar doctorstitel aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Bont vervult nationaal en internationaal bestuurlijke functies waaronder het lidmaatschap van de General Assembly van de European Union of General Practitioners (UEMO). Tevens is Bont Lid van de Maatschappelijke Adviesraad van het  Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (NIVEL) en Algemeen bestuurslid van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV). 

Bouw

Frans van der Bruggen (63) was tot voor kort verbonden aan Ernst & Young als accountant van internationale ondernemingen en als bestuurder van diverse gremia binnen Ernst & Young worldwide. Van der Bruggen heeft specifieke ervaring op het gebied van bouw- en onroerend goed en financieringen. Hij bekleedt diverse toezichthoudende en bestuurlijke functies waaronder Stichting Nieuw Unicum te Zandvoort (gehandicaptenzorg), Stichting Begijnhof en de Voedselbank Amsterdam.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top