ACTUEEL

Van Rossum wordt bestuurder Zuwe Hofpoort

Ankie van Rossum wordt op 1 september lid van de raad van bestuur van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden. Samen met voorzitter Peter van den Elzen vormt Van Rossum vanaf september de tweehoofdige raad van bestuur.

Kwaliteit

Van Rossum (1964) zal zich met name gaan richten op de kwaliteit van de zorgprocessen in het ziekenhuis. Van Rossum heeft veel leidinggevende ervaring en brede kennis van de zorg. Afgelopen vier jaar was zij werkzaam als zorggroepmanager bij het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Daarvoor was zij als zorgmanager en manager thuiszorg werkzaam bij Thebe, een zorg- en dienstverleningsorganisatie in Brabant.

 Team

De raad van toezicht verwacht dat Van Rossum een goede bijdrage kan leveren aan belangrijke ontwikkelingen in het ziekenhuis. “Bij Ankie van Rossum staat kwaliteitsverbetering en efficiënte inrichting van het zorgproces hoog in het vaandel”, stelt voorzitter Johan Rozendaal van de raad van toezicht.  “Ankie en ik hebben complementaire ervaring, dat zal ons tot een sterk team maken”, vindt bestuursvoorzitter Van Velzen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top