ACTUEEL

Catharina benoemt nieuwe bestuurder

Catharina benoemt nieuwe bestuurder

Paul Boomkamp is benoemd tot lid van de raad van bestuur van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Met voorzitter Piet Batenburg vormt Paul Boomkamp vanaf 1 februari 2012 de raad van bestuur.

Boomkamp (1969) is sinds 2007 directeur AEGON Nederland in Leeuwarden. In die functie is hij verantwoordelijk voor levensverzekeringen en hypotheken. Daarvoor was hij bij AXA Nederland onder andere lid van de directie. In de jaren negentig werkte hij bij Shell en McKinsey.

Opvolger

Boomkamp volgt Lenny Berkers op die in februari haar functie neerlegde na een verschil van inzicht over het te voeren beleid. Berkers was sinds 1 september 2008 aan het ziekenhuis verbonden. Een opvolger is nog niet bekend.Boomkamp studeerde Technische Natuurkunde in Eindhoven en Economische Wetenschappen in Amsterdam. Hij promoveerde in de natuurwetenschappen aan de Universiteit van Twente.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

3 november 2011

OK fraaie CV. Maar weet hij iets van de verhouding tussen MS en ZKH-bestuur? En kan hij zich nog dienstbaar opstellen na zoveel jaar de dienst te hebben uitgemaakt?

De Groot

3 november 2011

Laten we hem in ieder geval de kans geven voor we hem afbranden!

Top