ACTUEEL

GGZ Drenthe sluit enkele vestigingen

GGZ Drenthe sluit enkele vestigingen

GGZ Drenthe schrapt ruim honderd van de 2400 banen en sluit enkele vestigingen. De instantie moet 8,5 miljoen euro bezuinigen. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

Ontslagen 

GGZ Drenthe verwacht dat gedwongen ontslagen niet nodig zullen zijn. Tijdelijke contracten worden niet verlengd en er bestaat een vacaturestop. De vakbonden gaan binnenkort een gesprek aan met de directie.

Het bestuur van GGZ Drenthe is bezig het personeel van verschillende afdelingen te informeren over de maatregelen en wil nu nog geen toelichting geven, aldus de krant.

3 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

4 februari 2012

mooi zo!

Anoniem

20 april 2012

dat ggz drenthe kan beter helemaal gesloten worden"!! die instelling staat al jaren berucht om zijn misstanden en vele leugens.iedereen is destijds ook voorgelogen door ggz drenthe over de geopende junkie kliniek hier in de buurt...!

Anoniem

29 september 2012

ggz drenthe is een verschrikkelijk slechte en nare instelling.hoe daar met mensen word omgegaan is niet normaal.sexueel misbruik door ggz medewerker kon 9 jaar doorgaan.psychische mishandeling door medewerkers komt er ook veel voor.niet erg dat daar banen verdwijnen!

Top