Reader Interactions

Reacties 3

 1. Jacob Wijnia

  “ gezond houden van de bevolking”? Eerst maar eens “gezond maken van de bevolking”. Meer dan 50% heeft overgewicht bv.

 2. Hans van Geluk

  Zeker wel belangrijk. Het is van belang om in de gezonde leefomgeving duidelijk een punt te maken voor giftige stoffen, zoals Paraguat en Roundup voor gewasbescherming. Duidelijk aanwijzingen zijn er dat deze mogelijk de kans op Parkinson geven.
  Parkinson is de volgende pandemie die ons te wachten staat. Inmiddels zijn er 10 miljoen mensen in de wereld met Parkinson. In Nederland zijn er 52000. Dit zouden er in 2040 het dubbele aantal kunnen worden als er niets gedaan wordt. ‘We give a Dime for Parkinson’ wordt binnenkort gelanceerd.

 3. pmmbakens@gmail.com

  Uitstekend betoog van deze vertegenwoordiger van de beroepsgroep artsen. Als lid van de ledenraad van Verpleegkundigen en verzorgenden Nederland (venvn), oud wijkverpleegkundige en docent verpleegkunde, sluit ik me 100% aan bij dit betoog van Heman. Het is werkelijk van den gekke, dat er in onze gezondheidszorg voornamelijk gedweild wordt met alle kranen open. Investeren in bijvoorbeeld het geweldige casemanagement voor mensen met dementie, in een vroeg stadium, heeft een enorm effect op het voorkomen van hoge kosten later. Heman for president!