Annelies Kienhuis

Annelies Kienhuis

Opgeleid als pedagoog en bedrijfskundige, is Annelies Kienhuis geboeid door leren en ontwikkelen binnen zorg- en dienstverlening. Met een start in beleid & management op het snijvlak van onderwijs en zorg, heeft zij zich sindsdien gespecialiseerd in het organiseren en verbeteren van zorgprocessen, zowel in care als cure.

Eind jaren negentig vestigde Annelies zich als zelfstandig interimmanager en heeft intussen tientallen opdrachten vervuld in uiteenlopende managementrollen. De ouderenzorg is voor haar vertrouwd terrein.

Met een analytisch oog en een praktische, energieke instelling koestert Annelies het optimisme dat zorg altijd beter kan en stimuleert daarin eigen regie van de cliënt. Begin dit jaar was zij initiatiefnemer van een stichting voor onafhankelijke cliënt ondersteuning in het midden van het land.

Voldoening haalt Annelies uit het (doen) ontwikkelen van mensen in hun organisaties én het veiligstellen van goede zorg voor diegenen die dat nodig hebben.

In het leidinggeven aan professionals wordt zij ervaren als duidelijk, integer en inspirerend met als motto: 'voortzetten wat we goed doen en ontwikkelen wat nodig is'.


Geschreven blogs