BLOG

Skipr.nl is slimmer en leniger

Beste Skipr-lezer, U volgt het nieuws op de voet. U leest de opinies van bloggers, verdiept u in achtergronden en levert mogelijk zelf bijdragen. Skipr wil gelijke tred houden met uw behoeften aan informatie en communicatie. En we willen u steeds beter bedienen.

Skipr werpt hier en nu zijn oude huid af en verschijnt in een nieuwe look and feel. Het blijft niet bij een vernieuwd uiterlijk van www.skipr.nl, Skipr daily en Skipr weekly. Onder de motorkap hebben we gesleuteld aan verbeterde functionaliteit. We hebben meer intelligentie in de website en e-mailnieuwsbrieven gestopt. De belangrijkste verbetering zit in het responsive design. We hebben de website als het ware slimmer en leniger gemaakt, waardoor deze zich automatisch aanpast aan het device dat u gebruikt. Het maakt niet meer uit of dit nu een smartphone, tablet of desktop is.
De compacte en eigentijdse vormgeving moet leiden tot een groter gebruiksgemak en een betere beleving van de bezoeker. Gebleven is de scherpe focus op actualiteit, opinie en achtergrond. Zo blijft Skipr voor u het herkenbare, betrouwbare en nog functioneler baken in de onstuimige zorg.

Graag vernemen wij wat u vindt van de vernieuwingen!

Ruud Koolen,
hoofdredacteur Skipr

ruud koolen

5 Reacties

om een reactie achter te laten

Koen van Dillen

12 maart 2015

Ruud, ziet er goed uit. Jammer dat als ik een account aanmaak om dit commentaar te geven, ik je artikel eerst weer moet weten te vinden.

Enfin, gevonden. Volgende week neem ik contact op nav Laurens en planners.

hans hof

13 maart 2015

De vorige versie heeft mijn voorkeur.
1 overzicht i.p.v. een doos met rubrieken.

V. Valk

13 maart 2015

Ik was heel tevreden over de vorige versie. Deze vind ik maar niks. Vind het onoverzichtelijk.

Frank Conijn

15 maart 2015

Het is even wennen, maar ik denk dat ik de desktopversie wel ga waarderen. Hij is n.m.m. in ieder geval professioneler dan de vorige versie. Echter, de lettergrootte van de mobiele versie op m'n (5.0 inch) smartphone vind ik duidelijk te groot. Die kun je weliswaar verkleinen middels de browserinstellingen, maar dan wordt de lettergrootte van alle sites kleiner.

tjark reininga

15 maart 2015

de nieuwe inrichting ziet er mooi uit en helder. en de verwijzingen functioneren goed. Skipr kan met deze vernieuwing zeker weer een aantal haar functie vervullen.

ik heb me bij de eerste kennismaking wel afgevraagd, of de keuze voor één pagina met leads voor de artikelen verstandig is. ik moest nu wel erg lang scrollen om een overzicht van de inhoud te krijgen. maar dat zal ook een kwestie van wennen zijn. gefeliciteerd met de vernieuwing, in ieder geval, en veel succes.

Top