• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

  1. Izare

    Wie het boek van Victor Kal: De list van Spinoza, heeft gelezen, Kan een bericht zoals bijgevoegd, niet meer ongeschonden voorbij komen.
    Moeten we dit nou willen? Moet het gewone volk er blij mee zijn dat de staat en medisch-sociale elite veel geld krijgt om het volk in een bepaalde richting te duwen? Wordt het machtsregime op basis van het principe van de (fascistoïde) Religieuze Democratie van het Goede Ziektevoorkomende Leven, hier niet versterkt met ongrijpbare tech-gelden? Gaat het de door correlaties gedreven techgigant niet om de deelname aan het machtsregime van staat en wetenschappelijk elite?
    Opdat de techgigant zich in de kern van het machtsregime mag nestelen? Is de Socratische logica van de uitverkiezing nu op pragmatische gronden volledig overgeleverd aan de logica van het Goede (Plato) en de Morele Wet (Kant); logica’s in handen van de houders van het machtsregime?
    Enne ….. als deze reactie voor een lezer niet te volgen is, zijn de aanraders: deleten, het boek van Victor Kal bestuderen of eenvoudig doen wat u goed dunkt.