• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 4

 1. zorg

  Kuipers stookt het angst virus circus weer flink op. De leugens rollen over elkaar heen. Kuipers moet weten dat juist de afgelopen dictaturale corona rigim’s averechts hebben gewerkt . Daar waar deze ,(onwetenschappelijk ) opgeklopte covid angst met ; gehoorzaamheid maskers, afstand , plastic schermen etc het minst waren hadden mensen aanzienlijk meer antistoffen tegen corona in hun bloed . De leugens die 24 per dag worden verteld houden mens af van eigen onderzoek en waarheidsvinding naar de werkelijk wetenschappelijke feiten en bedoeling van dit corona circus .
  Het zijn figuren als ; Kuipers , van Dissel , Ab Osterhaus, Gommer etc die de angst hypnose covid doelbewust in stand houden .
  Werkelijke cijfers blijven buiten beeld .Testen met antibody lichamen verboden . Om op eenvoudige wijze aan te tonen dat je met je eigen immuunsysteem corona overwonnen hebt . Wat ook mist gehuld blijft is dat de verpleeg prijs een ziekenhuis bij opname van een corona patiënt omhoog schiet en bij overleden persoon met een vermeende corona doodsoorzaak registratie duizenden euro’s extra oplevert voor het ziekenhuis . Dit alles geeft een beeld van geheimzinnigheid en het uit beeld houden van juiste gegevens in het kader van waarheidsvinding in dit corona circus.

 2. Ron Sneep

  Verbazing over deze reactie. Stellingname tegen “….. vermeende wetenschappelijke uitspraken” worden onderbouwd met eigen hypotheses over opgeklopte angst etc. Je hoeft het niet eens te zijn met het beleid en dat mag je publiceren, maar blijf dan weg van verwijten over niet wetenschappelijke argumenten terwijl je zelf de ene na de andere niet (wetenschappelijk) bewezen uitspraken doet. Net zo ongeloofwaardig dus.

 3. zorg

  Het is aan u dit te weerleggen .
  Helaas blijft het uit de roep toeter van waar het feitelijk vandaan moet komen met stil als het gaat om medische evidente wetenschappelijk aantoonbare feiten . Daar blijft het oorverdovend stil .

 4. zorg

  Ter verduidelijking .
  Inmiddels zijn er bij Eudra Vigilance , het Europese melding voor bijwerkingen van het European Medicines Agency EMA 28.103 overlijdens gemeld als bijwerking van de covid -injectie . Dit verzamelde cijfer is niet op de website van Eudra Vigilance te vinden -vrijwilligers tellen het aantal doden per bijwerking op voor vier merken injectie vloeistof . Het gaat in totaal om 1.115.895 Europeanen met bijwerkingen , waarvan de helft ernstig tot zeer ernstig , en het getal blijft oplopen .Volgens de expert gezondheidfraudeonderzoek van de CDC bedraagt het aantal overlijdens door covid injectie in de VS niet 15.386 maar ergens tussen 80.000 en 160.000 . Uit Amerikaans onderzoek bleek , dat er 42 x zoveel mensen met bijwerkingen zijn als waarvan officieel melding wordt gedaan . De administratieve belasting van de het melden zou hiervoor een reden kunnen zijn . Bij de reeds bekende injectie -bijwerkingen zoals o.a. bloedklonters , hartaanval , orgaan falen , neurologische uitval en een toename van kanker wordt momenteel immuunsysteem deficiëntie onderzocht. Uit Britse statistieken blijkt dat geïnjecteerde veel vatbaarder zijn voor allerlei infecties dan ongeinjecteerden .De schade die de injecties toebrengen aan het immuunsysteem is permanent , volgens Brits onderzoekers. Met deze informatie zou Kuipers hier een hoop duidelijk maken . Helaas zoals eerder opgemerkt, het blijft oorverdovend stil op dit punt .