Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

 1. zorg

  Vermoedelijk 30 miljoen winst . meld dit Skipr bericht?

  Winst voor het leefmilieu? , Winst voor onze aarde? Winst voor de Wereld Zeeën,? winst voor het zee milieu ? winst voor de noodzaak? Overal kom je deze troep nu al tegen op straat . O.a. eenden raken verstrikt in deze onzinnige muilkorf troep . De miljarden muilkorven vormen een grote aanslag op de aarde en leefmilieu voor mens en dier.
  Zij die dit hebben veroorzaakt zijn een op een te schakelen met olie rampen , en vele andere milieu delicten .
  De schade om dit op te ruimen zal in de miljarden lopen, en is nauwelijks te becijferen.
  Dit alles voor een nutteloze muilkorf die mensen chantabel moeten dragen voor hun dagelijkse boodschappen . RIVM heeft dit toegegeven , dat het alleen gaat om gedragsbeïnvloeding . Het houd mensen in een onnodige angst situatie. Veel mensen kunnen deze ook al om medische redenen niet verdragen. Het is de zoveelste onzinnige beleid maatregel net, zoals: de nutteloze avond klok, de 1,5 meter onzin, het handen kapot wassen, de zinloze winkelwagen poets actie . Inmiddels staan we op de drempel van een parallelle samenleving en testmaatschappij . Het begon met Wc rollen. Nu is de politiek in (de plandemie) afgegleden naar een mens onterend diepte punt. Met inmiddels al 320 directe doden na injectie met een experimenteel middel een avontuur.