Assist

Toekomstbestendig organiseren

In Nederland is er geen sector zo in beweging als de zorgsector. Op basis van onze brede kennis en kunde denken wij graag mee over de strategische vraagstukken die op zorgbestuurders afkomen. Een vrije blik, verstand van zaken en ondernemerschap staan daarbij centraal.

Toekomstbestendig organiseren

Onze toegevoegde waarde is het – op basis van logistieke kenmerken – toekomstbestendig organiseren van de kernactiviteiten van zorgaanbieders. We doen dit in aparte entiteiten, tegen lagere kosten en met aandacht voor cliënt en medewerker. Daartoe ontwikkelen wij op de zorgsector toegespitste concepten, die bestaan uit krachtige organisatie-, ICT- en verdienmodellen. Gestoeld op onze visie op zorg, vormen zij de brug naar toekomstbestendigheid.

Betere zorg tegen lagere kosten

Zodoende richten we – samen met zorgaanbieders in de VVT, GHZ en GGZ – processen efficiënter in en verbeteren wij de kwaliteit van zorg. Betere zorg tegen lagere kosten dus. Inmiddels hebben wij twaalf succesvolle samenwerkingsverbanden opgezet, die een omzet van bijna 180 miljoen euro vertegenwoordigen. Tezamen leveren zij zorg aan ruim 40.000 cliënten en bieden zij werk aan ruim 14.000 medewerkers.

> Meer informatie over Assist Nederland