Assist

Toekomstbestendig organiseren

Assist helpt zorgaanbieders met het opnieuw inrichten van hun bedrijfsvoering. Zie ons als de ideale transitiepartner, die veel meer te bieden heeft dan enkel een advies. 

Toekomstbestendig organiseren

Met een frisse blik nemen we de organisatie onder de loep. Op basis van succesvolle bedrijfsmodellen verbeteren we processen, verlagen we kosten en komen we tegemoet aan de wensen van zorgverleners en cliënten. Hierdoor verbetert de zorgverlening en wordt de organisatie weer financieel gezond. Samen met de zorgaanbieder leggen we op deze manier een solide basis voor de toekomst en helpen we de zorg daadwerkelijk vooruit. Op korte én lange termijn, want als partner blijven we nauw betrokken.

De zorg vooruit helpen

Assist is in 2007 opgericht en maakt onderdeel uit van moederbedrijf Vebego. Sindsdien hebben we een behoorlijk trackrecord opgebouwd. Momenteel lopen er 12 succesvolle samenwerkingen in de VVT, GHZ en jeugdzorg. Ook hebben we een eigen thuiszorgorganisatie opgericht. Onze samenwerkingsverbanden leveren samen zorg aan ruim 39.000 cliënten, hebben ruim 8.000 medewerkers in dienst en zijn goed voor een totaalomzet van bijna 170 miljoen euro.

> Meer informatie over Assist

T +31 (0)88 1700 500
E info@assistzorg.nl