ACTUEEL

Bekendmaking ranglijst voor gastvrijheid in de zorg

Inge Vossenaar, plaatsvervangend directeur van het ministerie van VWS,  reikt donderdag 28 mei de Gastvrijheidszorg Award uit. Het is de eerste ranglijst van ziekenhuizen en  van verzorgings- en verpleeghuizen op het gebied van gastvrijheid en catering.

Duurzaam inkopen in de zorg

De ranglijst wordt bekend gemaakt tijdens het Nationaal Gastvrijheidszorg Evenement in Ede. Minister Gerda Verburg van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) reikt tijdens het evenement de LNV Smaakprijs uit. Dit is een prijs voor een zorginstelling die oog heeft voor duurzaam inkopen, het gebruik van biologische producten en het koken met streekgerechten.

Nominaties voor gastvrijheid en catering

De genomineerde ziekenhuizen zijn het Antonius ziekenhuis in Sneek, Atrium MC in Heerlen, Canisius Wilhelmina ziekenhuis in Nijmegen, Laurentius ziekenhuis in Roermond, Lievensberg ziekenhuis in Bergen op Zoom, Maxima MC in Eindhoven, Maxima MC in Veldhoven, Sint Maartenskliniek in Nijmegen, Waterland ziekenhuis in Purmerend en het ziekenhuis St.Jansdal in Harderwijk. De genomineerde verpleeg- en verzorgingshuizen zijn Zorgcentrum Catharina in Bergen op Zoom, zorgcentrum Katwijk in Oss, verpleeghuis Liduina in Boxtel, zorgcentrum Padua in Tilburg, zorgcentrum RCG in Roermond, zorgcentrum St. Jozef in Wessem, Huize St. Petrus in Boekel, woonzorgcentrum Stuyvenburg in Bergen op Zoom, verpleeghuis Ter Reede in Vlissingen en woonzorgcentrum De Willaert in Zundert.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

ZwanikkenLeenders

26 mei 2009

Er is ook gastvrijheid in de geestelijke gezondheidszorg!

Top