ACTUEEL

Grote belangstelling voor SDB Zorgmarathon

Meer dan 250 teams uit de zorgsector hebben zich aangemeld voor de 5e SDB Zorgmarathon op 21 september 2012. Met dit recordaantal teams verwacht organisator SDB Groep rond de 30.000 euro op te halen voor het goede doel, Fonds Gehandicaptensport.

Teams van maximaal 10 medewerkers en bestuurders uit zorginstellingen uit heel Nederland lopen dan gezamenlijk een marathon in estafettevorm. Ruim 2000 lopers verschijnen aan de start.

Vanderlyde

Tijdens het evenement geven bekende sporters als Gerard Nijboer, Arnold Vanderlyde en het Nederlands rolstoelbasketbalteam workshops en trainingsadviezen. Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten, waaronder sportmassages, Zumba clinics, health-checks en voedingsadvies waaraan lopers en supporters kunnen deelnemen.

Congres

Speciaal voor bestuurders in de zorg is er in de ochtend een congres rondom het thema 'Leiderschap in de markt van morgen', met Michael van Praag, Loek Winter en Ben van Gent. De sprekers hebben hun gage gedoneerd aan het goede doel.

De SDB Zorgmarathon vindt plaats op vrijdag 21 september 2012 op en rond het Nationaal Sportcentrum Papendal, vanaf 10:00.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Zwanikken -Leenders

10 september 2012

Dat ze hun Gage ,doneren aan het goede doel!

Top