ACTUEEL

Woonzorgalliantie haalt banden met vrijwilligers aan

Woonzorgalliantie Corona gaat nauwer samen werken met vrijwilligerssite WeHelpen.nl. Corona is lid geworden van de overkoepelende coöperatie en is tevens lid van de adviesraad.

Door de samenwerking kunnen de 22 Corona-leden gebruik maken van het digitale vrijwilligersnetwerk. De kosten komen voor rekening van Corona, dat een landelijke bijdrage aan WeHelpen.nl betaalt. Volgens Corona loont een beroep op WeHelpen vooral wanneer dit gecombineerd wordt met de eigen ledenservice of zorgcoöperatie, omdat dit de onderlinge dienstverlening kan stimuleren.

Bestuurswisseling

De Woonzorgalliantie heeft afscheid genomen van bestuursleden Els Koster en Ad Witlox. afscheid genomen van het bestuur. Het bestuur bestaat daarmee uit Angela Jansen (Driegasthuizengroep), Nelleke Vogel (Atlant), Christien Baas (Wielborgh, penningmeester), Rien van der Kolk (Rijnhoven, vicevorzitter) en Guus Bannenberg (Van Neynsel, voorzitter). Met de overstap van bestuurder Guus Bannenburg van de Swinhove Groep naar Van Neynsel is ook het secretariaat van Corona verhuisd van Zwijndrecht naar Den Bosch.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top