ACTUEEL

Eric Janson topman Zorggroep Leveste Middenveld

Eric Janson is per 1 april 2013 benoemd als voorzitter raad van bestuur van Zorggroep Leveste Middenveld (ZLM). Hij volgt waarnemend voorzitter Kees Donkervoort op die per 1 juli vertrekt.

Kees Donkervoort

Donkervoort treedt per die datum aan als directievoorzitter van Medisch Centrum Leeuwarden. Tegelijkertijd start hij ook als lid raad van bestuur bij Zorgpartners Friesland. Donkervoort was sinds 2006 verbonden aan Ziekenhuis Bethesda en Zorgpalet. Hij werd na de fusie met Leveste vicevoorzitter raad van bestuur van ZLM.

Eric Janson

Janson heeft veel ervaring met de integratie van ziekenhuizen die gefuseerd zijn. Hij was onder andere bestuurder in het BovenIJ Ziekenhuis en bij Ziekenhuisgroep Twente. Tot Zorggroep Leveste Middenveld behoren het ziekenhuis Bethesda in Hoogeveen, het Scheper ziekenhuis in Emmen. De zorggroep heeft plannen het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal over te nemen.

Leo Schoots

Leo Schoots, sinds 1 januari 2013 interim-lid raad van bestuur bij Zorggroep Leveste Middenveld vertrekt per 1 mei 2013. Schoots was voor zijn aantreden benoemd voor zes maanden. De raad van toezicht heeft de wervingsprocedure gestart voor een nieuw lid raad van bestuur.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

8 maart 2013

voldoende referenties ingewonnen?

Top