ACTUEEL

Amstelring benoemt nieuwe bestuurder

Amstelring benoemt nieuwe bestuurder

De raad van toezicht van zorgorgaanbieder Amstelring heeft Ivo van der Klei benoemd tot lid van de raad van bestuur Amstelring. Hij volgt daarmee Harry Moeskops op, die 1 januari 2014 Amstelring zal verlaten.

Registeraccountant Van der Klei (46) heeft sinds 1989 diverse functies op het raakvlak van de gezondheidszorg, financiën en bedrijfsvoering bekleed. Vanaf 2010 was hij werkzaam als directeur financiën van het Flevoziekenhuis in Almere.

Binnen Amstelring gaat Van der Klei vanaf 1 maart 2014 de portefeuille financiën beheren. “Met Van der Klei’s komst zijn wij verzekerd van voldoende versterking op het vlak van financieel management in de zorgsector, waar de komende tijd sprake zal zijn van grote veranderingen”, zegt een tevreden Hans Klein Breteler, voorzitter van de raad van toezicht.

Levensbelang

Voor Van der Klei is het werkveld van Amstelring niet  nieuw. “Gedurende mijn carrière deed ik ervaring op in de VVT, verslavingszorg, ggz en ziekenhuiszorg, onderdelen van de zorgsector die samenkomen in Amstelring”, aldus Van der Klei. Met zijn collega’s wil Van der Klei zich bij Amstelring met name richten op het op orde houden van de financiële huishouding. “Dat is van levensbelang voor de cliënten, de medewerkers en het voortbestaan van Amstelring”, aldus Van der Klei.
De raad van bestuur van Amstelring bestaat naast Van der Klei straks uit voorzitter Rob van Dam en Inge Borghuis.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

19 december 2013

Rob van Dam stapt ook op hoor gaat naar RvB Careyn!

Top