ACTUEEL

Parnassia neemt activiteiten Reakt Groep over

De Parnassia Groep neemt het grootste deel van de activiteiten van de inmiddels failliete Reakt Groep over. Dit gebeurt na onderhandeling met de curator van de Reakt Groep. Psychiatrische cliënten die bij de Reakt Groep gebruik maakten van de dagbesteding kunnen dit nu blijven doen.

Stephan Valk, voorzitter raad van bestuur Parnassia Groep: “Wij blijven ons inzetten voor het continueren van de dagbesteding en arbeidsintegratie voor cliënten die vaak ook bij de Parnassia Groep in behandeling zijn. Voor een succesvol herstel van cliënten is naast goede behandeling goede dagbesteding en arbeidsre-integratie cruciaal”

Faillissement

In augustus 2013 werd bekend dat de Reaktgroep aansluiting zocht bij de Parnassiagroep. De overname was voor Reaktgroep noodzakelijk om het hoofd boven water te houden.  Later bleek dat de overname vanwege de financiële gesteldheid van Reakt Groep niet haalbaar was. In december 2013 vroeg de Reakt Groep uitstel van betaling aan en ging het failliet. De reden voor de financiële malaise was slordigheid binnen de organisatie.

De Parnassia Groep neemt ook het grootste deel van de medewerkers van Reakt Groep in dienst.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top