ACTUEEL

Korver waarnemend bestuurder Laurentius

Korver waarnemend bestuurder Laurentius

Freek Korver gaat per 1 januari 2015 aan de slag als waarnemend bestuurder van het Laurentius Ziekenhuis in Roermond. Korver zal maximaal een half jaar aanblijven als waarnemend bestuurder bij het ziekenhuis.

Het ziekenhuis heeft Korver aangesteld omdat Jack Thiadens per 1 januari 2015 bestuursvoorzitter van de Antonius Zorggroep te Sneek-Emmeloord wordt. Naar nu blijkt vertrekt ook lid raad van bestuur Rob Schipper. Hij gaat zijn aflopende contract per 1 januari 2015 niet verlengen.

Expertise

Freek Korver is nu nog lid raad van bestuur bij Zorgpartners Friesland & directievoorzitter Ziekenhuis Tjongerschans B.V. De raad van toezicht heeft voor Korver gekozen vanwege zijn specifieke expertise op het gebied van kwaliteit & veiligheid, ICT en innovatie, bouw en financiën.

Ger Wagemans, voorzitter Raad van Toezicht: “Het Laurentius ziekenhuis staat er momenteel gezond voor. Wij zijn ervan overtuigd dat Freek Korver in de voetstappen van de vertrekkende Raad van Bestuur zal doorwerken en met name tijdens de interim-periode zorgdraagt voor een stabiele organisatie.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top