ACTUEEL

ANNO12 haalt minimum ledenaantal niet

Zorgverzekeraar ANNO12 is niet van start gegaan per 1 januari. De zorgverzekeraar heeft niet genoeg verzekerden aan zich weten te binden . ANNO12 had per 1 januari 10.000 verzekerden nodig om voldoende risicospreiding te hebben. Dit is niet gelukt, meldt de zorgverzekeraar op de website.

De zorgverzekeraar gooit de handdoek niet definitief in de ring. ANNO12 gaat de komende tijd kijken naar de mogelijkheden voor de toekomst. "We zullen u via de website informeren over de stappen die we gaan zetten. Uiteraard zijn we hierbij kritisch naar onszelf en de aanpak die wij gehanteerd hebben," zo staat op de website.

DSW

Klanten die een zorgverzekering bij ANNO12 hadden afgesloten worden, conform afspraak, overgedragen aan DSW Zorgverzekeraar. De polisvoorwaarden voor zowel de basisverzekering als de eventuele aanvullende verzekering zijn gelijk. De premie voor de aanvullende verzekering blijft ongewijzigd. De premie voor de basisverzekering wordt € 95,00 per maand. Vanaf 1 januari 2015 loopt de verzekering al. Verzekerden die de jaarpremie al hebben overgemaakt aan ANNO12 krijgen hun geld terug.

ANNO12 probeert al een aantal jaar voet aan de grond te krijgen als zorgverzekeraar. In 2014 kon niet gestart worden vanwege een prijzenslag tussen de gevestigde verzekeraars. In september 2014 kreeg ANNO12 groen licht van De Nederlandse Bank en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa)om als zorgverzekeraar op te treden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top