ACTUEEL

Nieuwe naam voor Sint Franciscus en Vlietland

Het Sint Franciscus Gasthuis en het Vlietland Ziekenhuis gaan samen verder onder de naam Franciscus Gasthuis & Vlietland. De nieuwe naam geldt vanaf deze maand voor de fusieorganisatie, die vijf locaties telt in Rotterdam en Schiedam.

De ziekenhuizen starten de campagne 'Zorg van generaties', om zich te positioneren als het ziekenhuis waar al generaties lang wordt gezorgd voor de zorgen van patiënten en hun dierbaren. Al meer dan twee eeuwen bieden artsen en medewerkers van Franciscus Gasthuis & Vlietland zorg in de regio Rijnmond. De ziekenhuizen zijn naar eigen zeggen sterk verankerd in de samenleving en vormen een plek waar, naast het verlenen van goede zorg, geluisterd wordt naar verdriet, onzekerheid en blijdschap. De campagne van Franciscus Gasthuis & Vlietland is onder meer terug te zien in kranten, op de nieuwe website en op de vijf locaties.

De twee ziekenhuizen zijn in januari 2015 juridisch gefuseerd. De hoofdlocaties zijn het Franciscus Gasthuis in Rotterdam en het Franciscus Vlietland in Schiedam. Daarnaast zijn er drie poliklinieklocaties: Franciscus Berkel, Franciscus Hoogvliet en Franciscus Maassluis.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top