ACTUEEL

Gertjan Veening stapt op als bestuurder Vanboeijen

Dick van Goor start als interim-bestuurder bij Stichting Vanboeijen in Assen met ingang van 1 oktober. Hij vervangt bestuurder Gertjan Veening, die op diezelfde datum zijn functie neerlegt.

Gertjan Veening werkte sinds 1 februari 2014 als bestuurder bij Vanboeijen. Zijn vertrek is tot stand gekomen in goed overleg met de raad van toezicht. Samen hebben zij vastgesteld dat Gertjan Veening "onvoldoende aansluiting" heeft binnen de organisatie om zijn taak als bestuurder goed uit te kunnen voeren. Gevraagd naar een toelichting laat een woordvoerder weten dat dit een "interne aangelegenheid" is, waarover zij niets kan zeggen.

Dick van Goor neemt per direct alle werkzaamheden van Gertjan Veening over. Van Goor heeft ruime ervaring als interim-bestuurder in de zorg, ook binnen de sector gehandicaptenzorg. Vanboeijen levert ondersteuning en begeleiding aan kinderen, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking bij leren, wonen, werken en vrije tijd. De zorginstelling is actief op meer dan tachtig locaties in Drenthe en daarbuiten.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top