ACTUEEL

Bestuursvoorzitter Ben van Miltenburg verlaat VZVZ

Bestuursvoorzitter Ben van Miltenburg verlaat op 1 april aanstaande de Vereniging van Zorgaanbieders Voor Zorgcommunicatie (VZVZ). Hij gaat zich toeleggen op internationaal entrepreneurial management voor innovatie- en technologie-organisaties in Life Sciences & e-health.

Van Miltenburg werd bestuursvoorzitter in 2014. Daarvoor heeft hij als manager gewerkt bij nationale en internationale organisaties en multinationals. Hij bekleedde bestuurlijke en directiefuncties in onder meer de farmaceutische industrie, medische technologie en zorgverzekeringen. Van 2010 tot eind 2013 was hij bestuurslid van De Friesland Zorgverzekeraar.

In een persverklaring laat hij weten "met grote voldoening" terug te kijken op de afgelopen drie jaar, "waarin VZVZ succesvol is doorgegroeid naar een volwaardige organisatie". VZVZ is er met haar convenantpartners volgens hem in geslaagd om te voorzien in een stabiele en betrouwbare infrastructuur voor medische gegevensuitwisseling. "Er breekt een volgende fase van ontwikkeling aan en dit is het juiste moment om het voorzitterschap over te dragen."

De raad van toezicht van VZVZ is een traject gestart om te voorzien in een opvolger.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top