ACTUEEL

Bos stopt als bestuursvoorzitter PGGM

Else Bos legt op 1 november het voorzitterschap van de raad van bestuur van PGGM neer. Ze stapt over naar een andere baan, waarover op een later tijdstip meer bekend wordt gemaakt.

Bos (57) heeft sinds 2002 bij PGGM in diverse directiefuncties gewerkt, waarvan de laatste vijf jaar als CEO. Zij maakte sinds 2004 deel uit van de raad van bestuur als Chief Executive Officer Investments. In 2010 werd zij Chief Institutional Business en tevens plaatsvervangend CEO. Voordat zij bij PGGM in dienst trad, werkte zij onder andere bij ABN AMRO en NIB Capital.

"Ik heb met heel veel plezier vijftien jaar voor PGGM gewerkt", zegt Bos. "Een organisatie van betrokken professionals met een groen hart die zich inzetten voor een waardevolle toekomst voor deelnemers en leden."

Visie

"Else Bos heeft in de afgelopen jaren met overtuiging en visie een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van PGGM", aldus Edwin Velzel, voorzitter van de raad van commissarissen. "Het is een bijzondere prestatie om vanuit de maatschappelijke achtergrond in zorg en welzijn op zo’n betrokken manier leiding te geven aan zowel het zorgvuldig beheren als het resultaatgericht en duurzaam beleggen van de pensioenen van 2,9 miljoen deelnemers."
De raad van commissarissen buigt zich de komende periode over de opvolging in de raad van bestuur.

else-bos_480x480_pggm

 

 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top