ACTUEEL

Voorzitter raad van bestuur Alrijne gaat met pensioen

De voorzitter van de raad van bestuur van Alrijne Zorggroep, Ron Treffers, heeft aangegeven dat hij gebruik wil maken van de mogelijkheid om met vervroegd pensioen te gaan. Hij zal derhalve per 1 april 2018 zijn functie neerleggen.

Ron Treffers is voorzitter van de raad van bestuur van Alrijne sinds oktober 2014. Daarvoor was hij jarenlang voorzitter van de raad van de Rijnland Zorggroep, dat in 2015 is gefuseerd met het Diaconessenhuis in Leiden tot Alrijne Zorggroep. De raad van toezicht laat weten Treffers "zeer erkentelijk" te zijn voor de ruim tien jaar waarin hij zich ten volle heeft ingezet in de twee organisaties. Ook heeft hij in de regionale samenwerking tussen zorgaanbieders een belangrijke rol gespeeld, volgens de raad van toezicht.

De raad van toezicht gaat, in overleg met de aanblijvende leden van de raad van bestuur, Marja Ho-dac-Pannekeet en Mark de Jong, op zoek naar een adequate invulling van een driehoofdige raad van bestuur.

Alrijne Ziekenhuis en de verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn vormen samen Alrijne Zorggroep. De zorgaanbieder heeft locaties in Leiden, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn, Katwijk en Sassenheim.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top