ACTUEEL

Adriaan Lieftinck versterkt raad van toezicht Sint Maartenskliniek

Adriaan Lieftinck is per dinsdag 5 december toegetreden tot de raad van toezicht van de Sint Maartenskliniek. Hij vervult hiermee de vacature die ontstond na het vertrek van Mike Leers.

De voorzittersrol die Leers bekleedde, is vorige maand overgenomen door René Penning de Vries. Daardoor ontstond de vacature voor een lid van de raad van toezicht, waarvoor Lieftinck door de raad van toezicht is benoemd na consultatie met raad van bestuur, ondernemingsraad, patiëntenadviesraad en medische staf.

Lieftinck was tot 2017 onder meer partner bij Deloitte. Daar was hij verantwoordelijk voor de gezondheidszorgpraktijk van het bedrijf in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In Nederland betrof dit de dienstverlening van Deloitte aan onder meer ziekenhuizen, ggz-instellingen, zorgverzekeraars en het ministerie van VWS. Tussen 2004 en 2007 was Lieftinck voorzitter van de raad van bestuur van het IJsselland ziekenhuis.

Lieftinck en Penning de Vries vormen samen met René Sandra Mulder, Rieneke de Wit en Tijne Ritsema van Eck – van Drempt de raad van toezicht van de Sint Maartenskliniek.

Lieftinck

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top