ACTUEEL

Naviva neemt Careyn Kraamzorg over

Careyn Kraamzorg is per 1 oktober overgenomen door Naviva Kraamzorg. De naam Careyn Kraamzorg is direct veranderd in Naviva Kraamzorg. Ook Geboortecentrum Origine uit Breda maakt onderdeel uit van de overname, maar zij blijft onder haar eigen naam actief.

Dat meldt Naviva op haar website. De meer dan vierhonderd medewerkers van Careyn Kraamzorg en geboortecentrum Origine uit Breda zijn in dienst gekomen van Naviva. Alle gemaakte afspraken met cliënten en verloskundigen komt Naviva na. Behalve de naam verandert er voor de cliënten van Careyn niets. Na de overname zullen de medewerkers van Careyn Kraamzorg getraind en geschoold worden, zodat zij snel dezelfde zorg kunnen bieden als de kraamverzorgenden van Naviva op het gebied van bijvoorbeeld babymassage, draaiend verzorgen en Dunstan Babytaal.

Marktleider

In augustus hebben Gelre ziekenhuizen hun kraamzorgtak, Gelre Kraamzorg. overgedaan aan Naviva. Door de overnames is Naviva Kraamzorg marktleider in de sector geboortezorg geworden. Met ongeveer vijftienhonderd medewerkers wordt ieder jaar zorg geboden aan 22 duizend gezinnen. Het werkgebied beslaat een groot deel van het westen, midden en oosten van Nederland.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top